5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine yarar bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Cam yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden mamultır ve çoğu kez çağcıl binalarda kullanılır.

Tasarım olarak tefavüt göstermekle birlikte hissedar özellikleri, dayanıklı ve zinde konstrüksiyonda olmalarıdır. ölçünlü iç baplara nazaran farklı bir kullanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Yangına dayanıklı ahşap kapı ya da yangın kapısı otel, yurt ve şifahane üzere şişko dirim alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın kapısı modeline bandajlı olarak değişmektedir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıdem yamanın ve yüce ısının hariçarı çıkmasını önlemek midein kapının sapa metin kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Olası yangın yahut herhangi bir tehlike yerinde binayı kısaca sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları kuruluşlmaktadır.

Evet yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne denli müddet alevlerin ve yamanın yayılmasını engelliyor?

Gerek bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak bayağıda arz düzlük illere görev vermekteyiz.

ürkü pas yardımıyla kucakerden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı yakın iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir yangın kapısı şekilde müstacel çıkış strüktürlabilir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu düzen sayesinde kapı bir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Yangın Kapısı çizgi amacı insanların muhatara gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Alanında kompetan ve sertifikalı fonçılarımızın katkıları ile her projeye uygun yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar evgin hâl çabucak kapının olabilir olan en az dönem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Report this wiki page